دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
تأثیر خمیرترش گندم جوانه زده حاوی عصاره سیر در توسعهی سطحی قارچ در نان گندم حجیم
فایل ندارد .
تاریخ دفاع :
27
/
4
/
1403
استاد راهنما :
دکتر علیرضا صادقی، دکتر علی مویدی
نویسنده :
سارا صفری
گروه آموزشی :
علوم و صنایع غذایی
دانشکده :
صنایع غذایی