دانشکده صنایع غذایی  

واحد پایلوت پلنت


مجتمع آموزشی، پژوهشی و فناوری (پایلوت پلنت)

این مجتمع درمساحتی بالغ بر 1440مترمربع و در مجاورت سوله کارآفرینی دانشگاه با هدف استقرار واحدهای تولیدی و صنایع صاحب تکنولوژی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی صنعتی- تجاری و نیز آموزش عملی دانشجویان و کمک به ارتقاء سطح دانش کاربردی آنان طراحی و در سال 1399 با مدیریت جناب آقای دکتر یحیی مقصودلو راه اندازی شد.

پایلوت پلنت در فاز احداث

 

نمای کلی پایلوت پلنت

 

امکانات آزمایشگاهی

این واحد آموزشی پژوهشی در حال حاضر دارای آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت میکروبی و ارزیابی حسی می‌باشد.

 

 

واحدهای فعال

در حال حاضر واحدهای تولید انواع میوه‌های خشک، تولید فرآورده‌های لبنی و تولید فرآورده‌های گوشتی در پایلوت پلنت صنایع غذایی فعالیت می‌کنند.

واحد تولید فرآورده‌های لبنی

 

واحد تولید فرآورده‌های گوشتی

 

واحد تولید میوه خشک



  تاریخ آخرین بروزرسانی : 21 آبان 1403 - 13:22