دانشکده صنایع غذایی  

درباره دانشکده


تاریخچه

دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی (مقطع کارشناسی) در سال 1375 رسماً فعالیت خود را با پذیرش 25 دانشجو آغاز کرد.

همچنین در سال 1387 موافقت قطعی راه اندازی اولین رشته "مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی" در مقطع کارشناسی را از شورای گسترش آموزش عالی اخذ نمود.

این دانشکده در حال حاضر دارای 13 عضو هیات علمی تمام وقت (6 استاد، 6 دانشیار و 1 استادیار) است.

مجتمع آموزشی، پژوهشی این دانشکده با عنوان پایلوت پلنت صنایع غذایی در سال 1395 کلنگ زنی شد و در سال 1399 افتتاح گردیده است.

همچنین مجله علمی پژوهشی این دانشکده تحت عنوان "فرآوری و نگهداری مواد غذایی" از سال 1388 اقدام به انتشار مقالات در زمینه علوم و صنایع غذایی نموده‌است.

رشته‌ها و گرایش‌ها

این دانشکده در حال حاضر در رشته‌ و گرایش‌های ذیل اخذ دانشجو می‌نماید. برای دسترسی به برنامه ارائه دروس هر رشته و گرایش در مقاطع مختلف تحصیلی، روی لینک مربوطه کلیک فرمایید.

 

مقطع کارشناسی

 

مقطع کارشناسی ارشد

 

مقطع دکتری



  تاریخ آخرین بروزرسانی : 31 تیر 1403 - 22:50