تاریخچه
دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی (مقطع کارشناسی) در سال 1375 رسماً فعالیت خود را با پذیرش 25 دانشجو آغاز کرد.
همچنین در سال 1387 موافقت قطعی راه اندازی اولین رشته "مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی" در مقطع کارشناسی را از شورای گسترش آموزش عالی اخذ نمود.
این دانشکده در حال حاضر دارای 13 عضو هیات علمی تمام وقت (6 استاد، 6 دانشیار و 1 استادیار) است.
مجتمع آموزشی، پژوهشی این دانشکده با عنوان پایلوت پلنت صنایع غذایی در سال 1395 کلنگ زنی شد و در سال 1399 افتتاح گردیده است.
همچنین مجله علمی پژوهشی این دانشکده تحت عنوان "فرآوری و نگهداری مواد غذایی" از سال 1388 اقدام به انتشار مقالات در زمینه علوم و صنایع غذایی نمودهاست.
رشتهها و گرایشها
این دانشکده در حال حاضر در رشته و گرایشهای ذیل اخذ دانشجو مینماید. برای دسترسی به برنامه ارائه دروس هر رشته و گرایش در مقاطع مختلف تحصیلی، روی لینک مربوطه کلیک فرمایید.
مقطع کارشناسی
مقطع کارشناسی ارشد
مقطع دکتری