دانشکده صنایع غذایی  

افراد


اعضای هیات علمی گروه  مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
گرایش فناوری مواد غذایی

دکتر یحیی مقصودلو

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: بسته بندی و نگهداری مواد غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه پوسا هندوستان

پست الکترونیک: y.maghsoudlou@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/maghsoudlou

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=PHzTufcAAAAJ

CV

دکتر مهران اعلمی

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: شیمی و فناوری غلات

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه CFTRI هندوستان

پست الکترونیک: mehranalami@gmail.com

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/alami

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=ClP7cGAAAAAJ

CV

دکتر محبوبه کشیری

مرتبه علمی: دانشیار

زمینه تخصصی: فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

پست الکترونیک: Kashiri.m@gmail.com

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=l-8zd30AAAAJ

CV

گرایش مهندسی مواد غذایی

دکتر حبیب ا... میرزایی

مرتبه علمی: دانشیار

زمینه تخصصی: مهندسی مواد غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

پست الکترونیک: mirzaei@gau.ac.ir

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=bej8j9QAAAAJ

CV

دکتر سید مهدی جعفری

مرتبه علمی: استاد 

زمینه تخصصی: نانوفناوری در صنایع غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه کوئینزلند استرالیا

پست الکترونیک: smjafari@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/m-jafari

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=tKEuPAkAAAAJ

CV

دکتر مهدی کاشانی‌نژاد

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: خواص فیزیکی و رئولوژی مواد غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه فردوسی مشهد

پست الکترونیک: kashani@gau.ac.ir

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=dgUnptgAAAAJ

CV

دکتر امان محمد ضیایی‌فر

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: مهندسی فرآیند مواد غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه اگروپاریس تک فرانسه

پست الکترونیک: ziaiifar@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/Ziaiifar

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=Gh77CyoAAAAJ

CV

 
اعضای هیات علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گرایش زیست فناوری مواد غذایی

دکتر مرتضی خمیری

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: میکروبیولوژی و تکنولوژی لبنیات

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه فردوسی مشهد

پست الکترونیک: mkhomeiri@yahoo.com

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/khomeiri

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=hBL7LOoAAAAJ

CV

دکتر علیرضا صادقی

مرتبه علمی: دانشیار

زمینه تخصصی: اثرات فناوری-عملکردی جدایه‌های بومی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه فردوسی مشهد

پست الکترونیک: sadeghi@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/asadeghi

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=wYD54GUAAAAJ

CV

دکتر علی مویدی

مرتبه علمی: دانشیار

زمینه تخصصی: تخمیر و ترکیبات فراسودمند

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه تهران

پست الکترونیک: amoayedi@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/moayedi

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=v1_3PPEAAAAJ

CV

گرایش شیمی مواد غذایی

دکتر محمد قربانی

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: شیمی پروتئین‌ها، باقی‌مانده آلاینده‌ها

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه لیدز انگلستان

پست الکترونیک: m.ghorbani@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/m-ghorbani

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=ORsEGVAAAAAJ

CV

دکتر علیرضا صادقی ماهونک

مرتبه علمی: استاد

زمینه تخصصی: شیمی ترکیبات زیست‌فعال، پپتیدهای زیست‌فعال

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه CFTRI هندوستان

 

پست الکترونیک: sadeghiaz@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/sadeghi

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=aJl7-voAAAAJ

CV

دکتر هدی شهیری طبرستانی

مرتبه علمی: استادیار

زمینه تخصصی: ریزپوشانی، روش‌های نوین استخراج مولکول‌های زیستی، الکتروریسی، کاربرد فرآورده‌های جنبی کارخانجات غذایی

محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه فردوسی مشهد

پست الکترونیک: hoda.shahiri@gau.ac.ir

صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/shahiri

https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=bgwjumUAAAAJ

CV

 کارمندان

          زینب گرائیلی                              کارشناس آزمایشگاه و امور اداری                                                تماس: 01732423080                           
راضیه نظرعباسی  کارشناس آزمایشگاه میکروبیولوژی پست الکترونیک: r.nazarabasi1369@gmail.com

 

 

 

 



  تاریخ آخرین بروزرسانی : 16 بهمن 1403 - 13:36