دکتر یحیی مقصودلو
مرتبه علمی: استاد
زمینه تخصصی: بسته بندی و نگهداری مواد غذایی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه پوسا هندوستان
پست الکترونیک: y.maghsoudlou@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/maghsoudlou
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=PHzTufcAAAAJ
CV
دکتر مهران اعلمی
زمینه تخصصی: شیمی و فناوری غلات
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه CFTRI هندوستان
پست الکترونیک: mehranalami@gmail.com
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/alami
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=ClP7cGAAAAAJ
دکتر محبوبه کشیری
مرتبه علمی: دانشیار
زمینه تخصصی: فیلمها و پوششهای خوراکی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
پست الکترونیک: Kashiri.m@gmail.com
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=l-8zd30AAAAJ
دکتر حبیب ا... میرزایی
زمینه تخصصی: مهندسی مواد غذایی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات
پست الکترونیک: mirzaei@gau.ac.ir
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=bej8j9QAAAAJ
دکتر سید مهدی جعفری
زمینه تخصصی: نانوفناوری در صنایع غذایی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه کوئینزلند استرالیا
پست الکترونیک: smjafari@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/m-jafari
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=tKEuPAkAAAAJ
دکتر مهدی کاشانینژاد
زمینه تخصصی: خواص فیزیکی و رئولوژی مواد غذایی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه فردوسی مشهد
پست الکترونیک: kashani@gau.ac.ir
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=dgUnptgAAAAJ
دکتر امان محمد ضیاییفر
زمینه تخصصی: مهندسی فرآیند مواد غذایی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه اگروپاریس تک فرانسه
پست الکترونیک: ziaiifar@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/Ziaiifar
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=Gh77CyoAAAAJ
دکتر مرتضی خمیری
زمینه تخصصی: میکروبیولوژی و تکنولوژی لبنیات
پست الکترونیک: mkhomeiri@yahoo.com
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/khomeiri
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=hBL7LOoAAAAJ
دکتر علیرضا صادقی
زمینه تخصصی: اثرات فناوری-عملکردی جدایههای بومی
پست الکترونیک: sadeghi@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/asadeghi
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=wYD54GUAAAAJ
دکتر علی مویدی
زمینه تخصصی: تخمیر و ترکیبات فراسودمند
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه تهران
پست الکترونیک: amoayedi@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/moayedi
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=v1_3PPEAAAAJ
دکتر محمد قربانی
زمینه تخصصی: شیمی پروتئینها، باقیمانده آلایندهها
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه لیدز انگلستان
پست الکترونیک: m.ghorbani@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir/Professor/m-ghorbani
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=ORsEGVAAAAAJ
دکتر علیرضا صادقی ماهونک
زمینه تخصصی: شیمی ترکیبات زیستفعال، پپتیدهای زیستفعال
پست الکترونیک: sadeghiaz@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/sadeghi
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=aJl7-voAAAAJ
دکتر هدی شهیری طبرستانی
مرتبه علمی: استادیار
زمینه تخصصی: ریزپوشانی، روشهای نوین استخراج مولکولهای زیستی، الکتروریسی، کاربرد فرآوردههای جنبی کارخانجات غذایی
پست الکترونیک: hoda.shahiri@gau.ac.ir
صفحه شخصی: https://gau.ac.ir//Professor/shahiri
https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=bgwjumUAAAAJ
کارمندان