دانشکده صنایع غذایی  
پست الکترونیک
اینستاگرام
پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
  •   درباره دانشکده
    ◁ تاریخچه
    ◁ مدیریت
    ◁ افراد
    ◁ فرم‌ها و آئین نامه‌ها
  •   آزمایشگاه‌ها
    ◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
    ◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
  •   امکانات و تجهیزات
    ◁ سالن اجتماعات
    ◁ واحد پایلوت پلنت
    ◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  •  نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •  ارتباط با دانشکده

منابع درسی دانشکده

تعداد صفحات : 2
صفحه ی جاری : 1

تکنولوژی فرآورده‌های تخمیری - دکتر حصاری

  دریافت فایل

 08 خرداد 1403 - 09:05
 

سه فصل از کتاب مبانی دانش و فناوری غلات دکتر اعلمی

  دریافت فایل

 08 خرداد 1403 - 09:01
 

فرآورده‌های غیرتخمیری شیر

  دریافت فایل

 08 خرداد 1403 - 08:59
 

کتابچه ایمنی در آزمایشگاه_دکتر سلیمان‌نژاد

  دریافت فایل

 08 خرداد 1403 - 08:43
 

میکروبیولوژی محصولات کنسروی

  دریافت فایل

 06 خرداد 1403 - 08:40
 

  •  ساختار و مراکز دانشگاه
      • ◁ افتخارات اخیر دانشکده
      • ◁ نهاد رهبری در دانشگاه
      • ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
      • ◁ مرکز کارآفرینی
      • ◁ مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
      • ◁ گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
      • ◁ انتخاب واحد دانشجویان
      • ◁ کتابخانه مرکزی
      • ◁ دفتر نشریات
      • ◁ پست الکترونیک دانشگاه
تماس با ما
 آدرس : گرگان- میدان بسیج - پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده صنایع غذایی
 کد پستی : ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
 نمابر : ۰۱۷ ۳۲۴۲ ۰۹۸۱
 پست الکترونیکی :
 تلفنهای تماس :
۰۱۷ ۳۲۴۲ ۵۶۵۵ – – –
پیوند های مفید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محفوظ می باشد.  |  طراحی و پشتیبانی : شرکت فن آوران طرح نو گلستان