جلسه معارفه دانشجویان ورودی 1402 دانشکده صنایع غذایی در روز سهشنبه 23 آبان ماه با حضور دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان دانشکده در سالن دانشجو دانشکده تولیدات گیاهی برگزار شد. در ابتدا آقای دکتر اعلمی، مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی مواد غذایی جهت آشنایی دانشجویان به معرفی دانشکده، اعضا هیئت علمی، کارشناسان، آزمایشگاهها و سایر امکانات دانشکده پرداخت. همچنین دکتر مقصودلو بنیانگذار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی و آقای دکتر خمیری ضمن خوشامدگویی به دانشجویان به بیان نقطه نظرات و توصیههای آموزشی و تحصیلی پرداختند. سپس سایر اعضا هیئت علمی دانشکده به دانشجویان معرفی شدند و در ادامه دانشجویان نیز خود را معرفی نمودند. این مراسم با گرفتن عکس یادگاری در محوطه دانشگاه به پایان رسید.