دانشکده صنایع غذایی  

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده صنایع غذایی در هفته پژوهش و فناوری


به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان، دوشنبه، سوم دی‌ماه در سالن خلیج‌فارس دانشگاه برگزار شد. 

در این آیین، از دکتر علیرضا صادقی ماهونک به عنوان پژوهشگران برگزیده مقالات پژوهشی، دکتر علیرضا صادقی به عنوان پژوهشگر برگزیده با کیفیت‌ترین مقالات، دکتر سیدمهدی جعفری به عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده صنایع غذایی و پژوهشگر برگزیده با کیفیت‌ترین مقالات، تجلیل شد.

همچنین از دکتر سید مهدی جعفری، دکتر محمد قربانی، دکتر یحیی مقصودلو و دکتر مهدی کاشانی‌نژاد به عنوان پژوهشگران برتر یک درصد جهان در رتبه‌بندی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) تجلیل شد.

 در بخش منتخبین وزارتی نیز در بخش پایان‌نامه برتر، دکتر علی مویدی به عنوان استادراهنمای پایان‌نامه (عارفه بابا‌علی‌پور موزیرجی) مورد تقدیر قرار گرفت.

همچنین در بخش کارآفرینان برتر دانشگاه محمدحسین نمکی به عنوان دانشجوی فعال کارآفرینی معرفی شد.



 تاریخ ارسال خبر :   12 دی 1403 - 10:49    |     تعداد بازدید :   59
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی    |      کد خبر :   18112
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      12 دی 1403 - 10:49    |    کد خبر : 18112