دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از رساله دکتری: استفاده از کشت کمکی منتخب در تولید پنیر سفید آب نمکی: آنالیز متابولومیکس و ارزیابی دینامیک باکتریایی


رساله دکتری

 گرایش زیست فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

استفاده از کشت کمکی منتخب در تولید پنیر سفید آب نمکی: آنالیز متابولومیکس و ارزیابی دینامیک باکتریایی

 

 

پِژوهش و نگارش:

زهرا زارعی

 

 

استاد راهنما:

دکتر علی مویدی

 

 

استادان مشاور:

دکتر مرتضی خمیری

دکتر یحیی مقصودلو

دکتر فرهاد گراوند

دکتر کوروش تبار حیدر

 

زمان و محل برگزاری:

یکشنبه 17 تیر ماه ساعت 10 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 16 تیر 1403 - 14:21
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی