دانشکده صنایع غذایی  
پست الکترونیک
اینستاگرام
پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
  •   درباره دانشکده
    ◁ تاریخچه
    ◁ مدیریت
    ◁ افراد
    ◁ فرم‌ها و آئین نامه‌ها
  •   آزمایشگاه‌ها
    ◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
    ◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
  •   امکانات و تجهیزات
    ◁ سالن اجتماعات
    ◁ واحد پایلوت پلنت
    ◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  •  نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •  ارتباط با دانشکده

طرح های عمده در دست اجرا




تعداد صفحات : 4
صفحه ی جاری : 1

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ و کتان

مجری طرح: دکتر حبیب الله میرزائی تاریخ اتمام طرح: 1400/10/1


تصویر

بررسی تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر راندمان استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ و کتان

مجری طرح: دکتر حبیب الله میرزائی تاریخ اتمام طرح: 1400/10/27


تصویر

بررسی ویژگی های کیفی بادام برشته شده با سامانه بخار فوق گرم و مادون قرمز

مجری طرح: دکترامان محمد ضیائی فر تاریخ اتمام طرح: 1398


تصویر

فرآوری مخلوط آب هویج- کیوی با استفاده از میدان الکتریکی پالسی

مجری طرح: دکترامان محمد ضیائی فر تاریخ اتمام طرح: 1398


تصویر

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ظرفیت آنتی اکسیدانی و پذیرش حسی سس کچاپ گوجه فرنگی- پالپ میوه آپونتیا استریکتا

مجری طرح: دکتر هدی شهیری طبرستانی تاریخ اتمام طرح: 1400/12/26


تصویر

  •  ساختار و مراکز دانشگاه
      • ◁ افتخارات اخیر دانشکده
      • ◁ نهاد رهبری در دانشگاه
      • ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
      • ◁ مرکز کارآفرینی
      • ◁ مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
      • ◁ گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
      • ◁ انتخاب واحد دانشجویان
      • ◁ کتابخانه مرکزی
      • ◁ دفتر نشریات
      • ◁ پست الکترونیک دانشگاه
تماس با ما
 آدرس : گرگان- میدان بسیج - پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده صنایع غذایی
 کد پستی : ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
 نمابر : ۰۱۷ ۳۲۴۲ ۰۹۸۱
 پست الکترونیکی :
 تلفنهای تماس :
۰۱۷ ۳۲۴۲ ۵۶۵۵ – – –
پیوند های مفید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محفوظ می باشد.  |  طراحی و پشتیبانی : شرکت فن آوران طرح نو گلستان