دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ و کتان
مجری طرح: دکتر حبیب الله میرزائی تاریخ اتمام طرح: 1400/10/1
فایل ندارد .