دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی
فایل ندارد .
تاریخ دفاع :
17
/
7
/
1403
استاد راهنما :
دکتر علی مویدی
نویسنده :
فاطمه خادمی
گروه آموزشی :
علوم و صنایع غذایی
دانشکده :
صنایع غذایی