دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
تولید وارزیابی ویژگیهای کمپلکس نامحلول ژلاتین پوست کوسه چانه سفید و موسیلاژ بامیه
فایل ندارد .
تاریخ دفاع :
13
/
11
/
1403
استاد راهنما :
دکتر هدی شهیری طبرستانی، دکتر محبوبه کشیری
نویسنده :
دانیال بیگیان
گروه آموزشی :
علوم و صنایع غذایی
دانشکده :
صنایع غذایی