دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم
فایل ندارد .
تاریخ دفاع :
25
/
6
/
1403
استاد راهنما :
دکتر یحیی مقصودلو
نویسنده :
سمیرا منصور گرگانی
گروه آموزشی :
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
دانشکده :
صنایع غذایی