دانشکده صنایع غذایی  

درخشش نام دکتر سید مهدی جعفری در فهرست پژوهشگران دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۳


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه؛ بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد با توجه به اطلاعات جدید نمایه استنادی معتبر اسکوپوس(scopus)  انجام شده است؛ فهرست دانشمندان پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲% برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند و بار دیگر آقای دکتر دکتر سید مهدی جعفری عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مواد  و طراحی صنایع غذایی در فهرست پژوهشگران دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۳ قرار گرفتند.

مبناي اصلي اين ارزيابي، شاخص استناد بوده است و تعداد استنادات به توليدات علمي محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادي، شاخص اچ پژوهشگران و استفاده از يک شاخص استنادي ترکيبي (که مجموعه‌اي از شش شاخص استنادي مجزاست)، ملاک­‌هاي ارزيابي اين مؤسسه  جهت تعيين پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر بوده است.

  



 تاریخ ارسال خبر :   25 مهر 1402 - 07:57    |     تعداد بازدید :   459
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی    |      کد خبر :   17115
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      25 مهر 1402 - 07:57    |    کد خبر : 17115