دانشکده صنایع غذایی  

برگزاری رویداد کارآفرینی و انتقال تجربه در کسب و کارهای فرآورده‌های گوشتی


در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی و انتقال تجربیات کاربردی در حوزه صنایع غذایی، رویداد علمی سه روزه با عنوان رویداد کارآفرینی و انتقال تجربه در کسب و کارهای فرآورده‌های گوشتی با حضور اساتید و فعالان این صنعت در پایلوت پلنت صنایع غذایی و سالن دانش دانشکده صنایع غذایی برگزار گردید. 

در این رویداد ضمن آموزش تئوری و عملی به علاقمندان، از کارآفرینان دانشجویی تیم بیف گوک تقدیر و تشکر به عمل آمد و معارفه گروه جدید نیز انجام پذیرفت.

مراسم اختتامیه این رویداد علمی_عملی نیز به همراه برگزاری نمایشگاه محصولات تولید شده، در روز بیست و هفتم اردیبهشت ماه، در دانشکده صنایع غذایی برگزار شد.



 تاریخ ارسال خبر :   30 اردیبهشت 1404 - 08:37    |     تعداد بازدید :   76
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی    |      کد خبر :   18374
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      30 اردیبهشت 1404 - 08:37    |    کد خبر : 18374