دانشکده صنایع غذایی  

دو عضو هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی در جمع پژوهشگران 2 درصد برتر پراستناد جهان در سال 2025


بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از عملکرد استنادی استنادی پژوهشگران در سال 2025 توسط الزویر، دکتر سید مهدی جعفری و دکتر مجید نوش‌کام، اعضای هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی، به عنوان پژوهشگران پراستناد 2 درصد برتر جهان معرفی شدند. این گزارش  بر اساس شاخص‌های استنادی پایگاه Scopus تهیه شده است و شاخص‌های این انتخاب شامل تعداد کل استنادها، شاخص h و سهم پژوهشگر در مقالات مشترک می‌باشد.

این موفقیت مایه افتخار دانشکده و الگویی الهام بخش برای پژوهشگران جوان و دانشجویان علاقه‌مند به پژوهش در حوزه صنایع غذایی محسوب می‌شود.



 تاریخ ارسال خبر :   15 مهر 1404 - 12:37    |     تعداد بازدید :   41
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی    |      کد خبر :   18547
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      15 مهر 1404 - 12:37    |    کد خبر : 18547