بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از عملکرد استنادی استنادی پژوهشگران در سال 2025 توسط الزویر، دکتر سید مهدی جعفری و دکتر مجید نوشکام، اعضای هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی، به عنوان پژوهشگران پراستناد 2 درصد برتر جهان معرفی شدند. این گزارش بر اساس شاخصهای استنادی پایگاه Scopus تهیه شده است و شاخصهای این انتخاب شامل تعداد کل استنادها، شاخص h و سهم پژوهشگر در مقالات مشترک میباشد.
این موفقیت مایه افتخار دانشکده و الگویی الهام بخش برای پژوهشگران جوان و دانشجویان علاقهمند به پژوهش در حوزه صنایع غذایی محسوب میشود.