دانشکده صنایع غذایی  

برگزاری کارگاه آموزشی مجازی توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام


به اطلاع کلیه علاقمندان؛ اعم از اعضا محترم هیأت علمی، دانش‌آموختگان، کارشناسان پژوهشی، دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌رساند معاونت پژوهشی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) در نظر دارد کارگاه‌های آموزشی مندرج در جدول را بصورت مجازی و مطابق زمانبندی ارائه شده؛ برگزار نماید. کلیه افراد می‌توانند جهت ثبت نام و همچنین کسب اطلاعات بیشتر به سامانه آموزش مجازی این موسسه به آدرس اینترنتی  https://lms.ricest.ac.ir/login/index.php مراجعه نمایند.

 

ساعت برگزاری

تاریخ برگزاری

مدرس

عنوان کارگاه

ردیف

12-14

09/02/1402

دکتر محمد هادی فلاحی

بررسی و طبقه بندی افعال زبان فارسی بر پایه‌ی مولفه‌های معنایی

1

12-14

10/02/1402

دکتر علی گزنی

آشنایی با گزارش‌های استنادی نشریات (Journal Citation Reports – JCR) شرکت کلاریویت آنالیتیکس (آی.اس.آی)

2

12-14

11/02/1402

دکتر محمد هادی فلاحی

طبقه بندی موضوعی پیکره بنیاد افعال زبان فارسی

3

12-14

13/2/1402

دکتر فرشید دانش

پایگاه استنادی WOSCC در نظر و عمل

4

12-14

17/02/1402

دکتر فروغ رحیمی

وضعیت نمایانی نشریات معتبر ایران و جهان در رسانه‌های اجتماعی

5

12-14

20/02/1402

دکتر هاجر صفاهیه

اصول اخلاق در پژوهش و نگارش علمی

6

12-14

23/02/1402

دکتر مرضیه کهندل

بررسی همکاری علمی در مقالات داغ نمایه استنادی علوم و ارتباط آن با استناد پذیری

7

12-14

30/02/1402

خانم سعیده میر حق‌جو

سرقت علمی و همانند جویی

8



 تاریخ ارسال : 09 اردیبهشت 1402 - 09:43
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی