دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از رساله دکتری: بررسی تاثیر سرخ کردن هوای داغ روی خواص فیزیکوشیمیایی میگو


رساله دکتری

گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

 

عنوان:

بررسی تاثیر سرخ کردن هوای داغ روی خواص فیزیکوشیمیایی میگو

 

 

پِژوهش و نگارش:

بهاره معروف پور

 

 

استاد راهنما:

دکتر امان محمد ضیائی فر

 

 

استادان مشاور:

دکتر محمد قربانی

دکتر حسن صباغی

دکتر سعید یلقی

 

 

زمان و محل برگزاری:

یکشنبه 17 تیر ماه ساعت13 -  سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 16 تیر 1403 - 14:08
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی