دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از پایان نامه: تاثیر خمیر ترش ماش جوانه‌زده بر ویژگی‌های کیفی خمیر آبه و کیک خمیر ترشی فاقد گلوتن


پایان‌نامه کارشناسی ارشد

گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی- گرایش فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

تاثیر خمیر ترش ماش جوانه‌زده بر ویژگی‌های کیفی خمیر آبه و کیک خمیر ترشی فاقد گلوتن

 

پِژوهش و نگارش:

فرزانه بلیغی

 

استاد راهنما:

دکتر مهران اعلمی

 

استاد مشاور:

دکتر علیرضا صادقی

 

 

 

زمان و محل برگزاری:

سه‌شنبه 19 تیر ماه ساعت 8 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 18 تیر 1403 - 07:57
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی