دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از رساله دکتری: طراحی و ارزیابی ویژگی‌های رهایش کافئین و منتول ریزپوشانی شده در فرمولاسیون آدامس فراسودمند


رساله دکتری

گرایش صنایع غذایی

 

عنوان:

طراحی و ارزیابی ویژگی‌های رهایش کافئین و منتول ریزپوشانی شده در فرمولاسیون آدامس فراسودمند

 

پِژوهش و نگارش:

زهره مختاری

 

استادان راهنما:

دکتر سید مهدی جعفری

دکتر امان محمد ضیائی‌فر

 

استاد مشاور:

دکتر ایلاریا کاکوتی

 

زمان و محل برگزاری:

یکشنبه 24  تیر ماه ساعت 9  صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 24 تیر 1403 - 07:55
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی