دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از رساله دکتری: بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر جداشده از خمیرترش‌های سبوس و جوانه گندم و ارزیابی اثر ضد قارچی تخمیر کنترل شده در نان تولیدی


رساله دکتری

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر جداشده از خمیرترش‌های سبوس و جوانه گندم و ارزیابی اثر ضد قارچی تخمیر کنترل شده در نان تولیدی

پِژوهش و نگارش:

دل آسا رحیمی گلوگاهی

 

استاد راهنما:

دکتر علیرضا صادقی

 

استادان مشاور:

دکتر مایکل گنزل

دکتر مهدی کاشانی‌نژاد

دکتر مریم ابراهیمی

 

زمان و محل برگزاری:

سه‌شنبه 20 شهریورماه 1403، ساعت 10 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 20 شهریور 1403 - 10:06
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی