رساله دکتری
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی
عنوان:
بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر جداشده از خمیرترشهای سبوس و جوانه گندم و ارزیابی اثر ضد قارچی تخمیر کنترل شده در نان تولیدی
پِژوهش و نگارش:
دل آسا رحیمی گلوگاهی
استاد راهنما:
دکتر علیرضا صادقی
استادان مشاور:
دکتر مایکل گنزل
دکتر مهدی کاشانینژاد
دکتر مریم ابراهیمی
زمان و محل برگزاری:
سهشنبه 20 شهریورماه 1403، ساعت 10 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی