دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از رساله دکتری: تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم


رساله دکتری

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم

 

پِژوهش و نگارش:

سمیرا منصور گرگانی

استاد راهنما:

دکتر یحیی مقصودلو

 

استادان مشاور:

دکتر مرتضی خمیری

دکتر مهران اعلمی

دکتر محمد قربانی

 

زمان و محل برگزاری:

25شهریور ساعت 10 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 25 شهریور 1403 - 11:11
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی