دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد: تأثیر خمیرترش گندم جوانه ­زده­ حاوی عصاره­ سیر در توسعه­ی سطحی قارچ در نان گندم حجیم


پایان‌نامه کارشناسی ارشد

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

تأثیر خمیرترش گندم جوانه ­زده­ حاوی عصاره­ سیر در توسعه­ی سطحی قارچ در نان گندم حجیم

 

 

پِژوهش و نگارش:

سارا صفری

 

استاد راهنما:

دکتر علیرضا صادقی

دکتر علی مویدی

 

استادان مشاور:

دکتر علیرضا صادقی ماهونک

مهندس حسین پورعبداله

 

زمان و محل برگزاری:

سه‌شنبه  27 تیر ماه ساعت 10 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 26 شهریور 1403 - 12:16
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی