پایاننامه کارشناسی ارشد
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی
عنوان:
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی
پِژوهش و نگارش:
فاطمه خادمی
استاد راهنما:
دکتر علی مویدی
استادان مشاور:
دکتر مرتضی خمیری
دکتر بهروز دستار
دکتر زهرا زارعی
زمان و محل برگزاری:
یکشنبه 17 مهر ماه ساعت 9:15 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی