دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد : ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از مناب


پایان‌نامه کارشناسی ارشد

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی

 

عنوان:

ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی

 

پِژوهش و نگارش:

فاطمه خادمی

 

استاد راهنما:

دکتر علی مویدی

 

استادان مشاور:

دکتر مرتضی خمیری

دکتر بهروز دستار

دکتر زهرا زارعی

 

زمان و محل برگزاری:

یکشنبه 17 مهر ماه ساعت 9:15 صبح- سالن اجتماعات دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 16 مهر 1403 - 11:49
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی