دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از پایان‌نامه: تولید وارزیابی ویژگی‌های کمپلکس نامحلول ژلاتین پوست کوسه چانه سفید و موسیلاژ بامیه


پایان‌نامه کارشناسی ارشد

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

عنوان:

تولید وارزیابی ویژگی‌های کمپلکس نامحلول ژلاتین پوست کوسه چانه سفید و موسیلاژ بامیه

 

پِژوهش و نگارش:

دانیال بیگیان

 

استادان راهنما:

دکتر هدی شهیری طبرستانی

دکتر محبوبه کشیری

 

استاد مشاور:

دکتر علیرضا صادقی ماهونک

 

زمان و محل برگزاری:

شنبه 13بهمن ماه ساعت 8:30 - سالن دانش دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 07 بهمن 1403 - 10:30
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی