دانشکده صنایع غذایی  

دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد: تولید و ارزیابی وبژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی اسنک‌بار پنیر چدار کم‌چرب حاوی اینولین ریشه کاسنی و سدیم آلژینات


پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش شیمی مواد غذایی

 

عنوان:

تولید و ارزیابی وبژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی اسنک‌بار پنیر چدار کم‌چرب حاوی اینولین ریشه کاسنی و سدیم آلژینات

 

پِژوهش و نگارش:

الیاس شریعتمداری

 

استاد راهنما:

دکتر محمد قربانی

 

استادان مشاور:

دکتر علیرضا صادقی ماهونک

دکتر مرتضی خمیری

 

زمان و محل برگزاری:

شنبه 13 بهمن ماه ساعت 10 صبح- سالن دانش دانشکده صنایع غذایی



 تاریخ ارسال : 13 بهمن 1403 - 08:38
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی