کارگاه آشنایی با مراحل تولید و کنترل کیفی فرآوردههای گوشتی کمچرب در دو بخش تئوری و عملی در تاریخ 23 و 24 اردیبهشت 1404 در دانشکده صنایع غذایی برگزار خواهد شد.
کارگاه تئوری این کارگاه 23 اردیبهشت ماه ساعت 12-10 و 15-13 در سالن دانشگاه و بخش عملی کارگاه نیز 24 اردیبهشت ساعت 16-9 در واحد فرآوردههای گوشتی پایلوت پلنت دانشکده صنایع غذایی برگزار خواهد شد. قابل ذکر است محصولات تولیدی در نمایشگاهی در روز 27 اردیبهشت ماه در دانشکده صنایع غذایی ارائه خواهد شد. ظرفیت این دوره 15 نفر میباشد و تمامی هزینه اخذ شده از شرکت کنندگان، صرف تهیه مواد اولیه برای کارگاه خواهد شد.