پایاننامه کارشناسی ارشد گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی- گرایش فناوری مواد غذایی عنوان: تاثیر خمیر ترش ماش جوانهزده بر ویژگیهای کیفی خمیر آبه و کیک خمیر ت...
رساله دکتری گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی عنوان: تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان...
پایاننامه کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی عنوان: تأثیر خمیرترش گندم جوانه زده حاوی عصاره سیر در توسعهی سطحی...
رساله دکتری گرایش زیست فناوری مواد غذایی عنوان: استفاده از کشت کمکی منتخب در تولید پنیر سفید آب نمکی: آنالیز متابولومیکس و ارزیابی دینامیک باکتریایی ...
رساله دکتری گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی عنوان: بررسی تاثیر سرخ کردن هوای داغ روی خواص فیزیکوشیمیایی میگو پِژوهش و نگارش: بهاره معروف پور &...