دانشکده صنایع غذایی  
پست الکترونیک
اینستاگرام
پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
  •   درباره دانشکده
    ◁ تاریخچه
    ◁ مدیریت
    ◁ افراد
    ◁ فرم‌ها و آئین نامه‌ها
  •   آزمایشگاه‌ها
    ◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
    ◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
  •   امکانات و تجهیزات
    ◁ سالن اجتماعات
    ◁ واحد پایلوت پلنت
    ◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  •  نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •  ارتباط با دانشکده

تابلو اعلانات دفاعیه‌ها

 
تعداد صفحات : 2
صفحه ی جاری : 1

دفاع از پایان نامه: تاثیر خمیر ترش ماش جوانه‌زده بر ویژگی‌های کیفی خمیر آبه و کیک خمیر ترشی فاقد گلوتن

پایان‌نامه کارشناسی ارشد گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی- گرایش فناوری مواد غذایی   عنوان: تاثیر خمیر ترش ماش جوانه‌زده بر ویژگی‌های کیفی خمیر آبه و کیک خمیر ت...

  تاریخ ارسال : 18 تیر 1403 - 07:57
 دانشکده صنایع غذایی

دفاع از رساله دکتری: تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم

رساله دکتری گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی   عنوان: تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان...

  تاریخ ارسال : 25 شهریور 1403 - 11:11
 دانشکده صنایع غذایی

دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد: تأثیر خمیرترش گندم جوانه ­زده­ حاوی عصاره­ سیر در توسعه­ی سطحی قارچ در نان گندم حجیم

پایان‌نامه کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی - گرایش زیست فناوری مواد غذایی   عنوان: تأثیر خمیرترش گندم جوانه ­زده­ حاوی عصاره­ سیر در توسعه­ی سطحی...

  تاریخ ارسال : 26 شهریور 1403 - 12:16
 دانشکده صنایع غذایی

دفاع از رساله دکتری: استفاده از کشت کمکی منتخب در تولید پنیر سفید آب نمکی: آنالیز متابولومیکس و ارزیابی دینامیک باکتریایی

رساله دکتری  گرایش زیست فناوری مواد غذایی   عنوان: استفاده از کشت کمکی منتخب در تولید پنیر سفید آب نمکی: آنالیز متابولومیکس و ارزیابی دینامیک باکتریایی     ...

  تاریخ ارسال : 16 تیر 1403 - 14:21
 دانشکده صنایع غذایی

دفاع از رساله دکتری: بررسی تاثیر سرخ کردن هوای داغ روی خواص فیزیکوشیمیایی میگو

رساله دکتری گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی   عنوان: بررسی تاثیر سرخ کردن هوای داغ روی خواص فیزیکوشیمیایی میگو     پِژوهش و نگارش: بهاره معروف پور &...

  تاریخ ارسال : 16 تیر 1403 - 14:08
 دانشکده صنایع غذایی
  •  ساختار و مراکز دانشگاه
      • ◁ افتخارات اخیر دانشکده
      • ◁ نهاد رهبری در دانشگاه
      • ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
      • ◁ مرکز کارآفرینی
      • ◁ مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
      • ◁ گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
      • ◁ انتخاب واحد دانشجویان
      • ◁ کتابخانه مرکزی
      • ◁ دفتر نشریات
      • ◁ پست الکترونیک دانشگاه
تماس با ما
 آدرس : گرگان- میدان بسیج - پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده صنایع غذایی
 کد پستی : ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
 نمابر : ۰۱۷ ۳۲۴۲ ۰۹۸۱
 پست الکترونیکی :
 تلفنهای تماس :
۰۱۷ ۳۲۴۲ ۵۶۵۵ – – –
پیوند های مفید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محفوظ می باشد.  |  طراحی و پشتیبانی : شرکت فن آوران طرح نو گلستان