دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
درباره دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مدیریت
◁ افراد
◁ فرمها و آئین نامهها
آزمایشگاهها
◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
امکانات و تجهیزات
◁ سالن اجتماعات
◁ واحد پایلوت پلنت
◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارتباط با دانشکده
پایان نامه های دانشکده
دانشکده :
صنایع غذایی
گروه آموزشی :
علوم و صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
همه موارد
جستجو بر اساس عنوان :
تعداد صفحات :
3
صفحه ی جاری :
1
تولید و ارزیابی وبژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی اسنکبار پنیر چدار کمچرب حاوی اینولین ریشه کاسنی و سدیم آلژینات
نویسنده : الیاس شریعتمداری
استاد راهنما : دکتر محمد قربانی
دانشکده : صنایع غذایی
گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع : 13 / 11 / 1403
تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم
نویسنده : سمیرا منصور گرگانی
استاد راهنما : دکتر یحیی مقصودلو
دانشکده : صنایع غذایی
گروه آموزشی : مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
تاریخ دفاع : 25 / 6 / 1403
تأثیر خمیرترش گندم جوانه زده حاوی عصاره سیر در توسعهی سطحی قارچ در نان گندم حجیم
نویسنده : سارا صفری
استاد راهنما : دکتر علیرضا صادقی، دکتر علی مویدی
دانشکده : صنایع غذایی
گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع : 27 / 4 / 1403
تولید وارزیابی ویژگیهای کمپلکس نامحلول ژلاتین پوست کوسه چانه سفید و موسیلاژ بامیه
نویسنده : دانیال بیگیان
استاد راهنما : دکتر هدی شهیری طبرستانی، دکتر محبوبه کشیری
دانشکده : صنایع غذایی
گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع : 13 / 11 / 1403
ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی
نویسنده : فاطمه خادمی
استاد راهنما : دکتر علی مویدی
دانشکده : صنایع غذایی
گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع : 17 / 7 / 1403