دانشکده صنایع غذایی  
پست الکترونیک
اینستاگرام
پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
  •   درباره دانشکده
    ◁ تاریخچه
    ◁ مدیریت
    ◁ افراد
    ◁ فرم‌ها و آئین نامه‌ها
  •   آزمایشگاه‌ها
    ◁ آزمایشگاه مهندسی صنایع غذایی
    ◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه فناوری مواد غذایی
    ◁ آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی
  •   امکانات و تجهیزات
    ◁ سالن اجتماعات
    ◁ واحد پایلوت پلنت
    ◁ اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  •  نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •  ارتباط با دانشکده

پایان نامه های دانشکده




تعداد صفحات : 3
صفحه ی جاری : 1

تولید و ارزیابی وبژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی اسنک‌بار پنیر چدار کم‌چرب حاوی اینولین ریشه کاسنی و سدیم آلژینات


 نویسنده : الیاس شریعتمداری
 استاد راهنما : دکتر محمد قربانی

 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

  تاریخ دفاع : 13 / 11 / 1403

تصویر جلد

تاثیر فرآیندهای هیدروترمال، ماکروویو و تخمیر بر میزان اسید فیتیک سبوس گندم و بهینه سازی مصرف آن در تولید نان حجیم


 نویسنده : سمیرا منصور گرگانی
 استاد راهنما : دکتر یحیی مقصودلو

 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

  تاریخ دفاع : 25 / 6 / 1403

تصویر جلد

تأثیر خمیرترش گندم جوانه ­زده­ حاوی عصاره­ سیر در توسعه­ی سطحی قارچ در نان گندم حجیم


 نویسنده : سارا صفری
 استاد راهنما : دکتر علیرضا صادقی، دکتر علی مویدی

 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

  تاریخ دفاع : 27 / 4 / 1403

تصویر جلد

تولید وارزیابی ویژگی‌های کمپلکس نامحلول ژلاتین پوست کوسه چانه سفید و موسیلاژ بامیه


 نویسنده : دانیال بیگیان
 استاد راهنما : دکتر هدی شهیری طبرستانی، دکتر محبوبه کشیری

 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

  تاریخ دفاع : 13 / 11 / 1403

تصویر جلد

ارزیابی فعالیت پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری باسیلوس کوآگولانس (Bacillus coagulans) و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربنی و نیتروژنی


 نویسنده : فاطمه خادمی
 استاد راهنما : دکتر علی مویدی

 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

  تاریخ دفاع : 17 / 7 / 1403

تصویر جلد

  •  ساختار و مراکز دانشگاه
      • ◁ افتخارات اخیر دانشکده
      • ◁ نهاد رهبری در دانشگاه
      • ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
      • ◁ مرکز کارآفرینی
      • ◁ مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
      • ◁ گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
      • ◁ انتخاب واحد دانشجویان
      • ◁ کتابخانه مرکزی
      • ◁ دفتر نشریات
      • ◁ پست الکترونیک دانشگاه
تماس با ما
 آدرس : گرگان- میدان بسیج - پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده صنایع غذایی
 کد پستی : ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
 نمابر : ۰۱۷ ۳۲۴۲ ۰۹۸۱
 پست الکترونیکی :
 تلفنهای تماس :
۰۱۷ ۳۲۴۲ ۵۶۵۵ – – –
پیوند های مفید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محفوظ می باشد.  |  طراحی و پشتیبانی : شرکت فن آوران طرح نو گلستان